Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AVRM Long Distance Patrol 2019

13 september, 2019 - 21 september, 2019

Na Snowdonia (Wales), Noorwegen, Schotland, Frankrijk, Andorra, Polen, Slovenië en vorig jaar wederom een zware versie met veel sneeuw in Noorwegen, is de LDP-bestemming voor 2019 vastgesteld: Zwitserland

 

Hoog in de Zwitserse Alpen,  in- en rondom het kanton Graubünden…daar wordt in 2019 de 9e AVRM Long Distance Patrol gelopen.  Dit gebied is bekend om het beginpunt van de Rijn, zijn oorverdovende stilte en fantastische vergezichten…maar ook van de vele hoogtemeters, blokkenterreinen, steenvelden en soms een (kleine) klimpassage. In de route die we dit jaar hebben uitgezet zijn geen (ski)liften, maar wel kleine paadjes op grote hoogten tot 3200 meter en nagenoeg geen berghutten. Je wordt compleet op je buddy en je team teruggeworpen.

De organisatie heeft het geregeld om hier te mogen wandelen in correct NL GVT. Maar ben JIJ in staat om de Long Distance Patrol te lopen?

Wij stellen de inschrijving voor deelname aan de Long Distance Patrol vanaf nu open. Voordat jij je aanmeldt op onderstaand mailadres moet wel je aan een aantal voorwaarden voldoen.

Je moet absoluut een teamplayer zijn, geen hoogtevrees hebben, goed getraind, bij voorkeur met bergwandelervaring en tenslotte moet over je eigen grenzen kunnen gaan!

Herken je jezelf hierin? Dan zorgt de organisatie samen met de teamcaptains voor begeleiding tijdens de voorbereidingen, eventuele aanschaf van je uitrusting, trainingen en begeleiding tijdens de tocht zelf.

De inschrijvingskosten voor de LDP bedragen € 295,-

Er is veel belangstelling voor de Long Distance Patrol. Aan de exclusieve tocht kunnen maximaal 24 deelnemers worden ingeschreven.

Durf je dit aan? Meld je dan snel aan op: activiteiten-noord-oost@avrm.nl

Na je aanmelding krijg je te horen of er nog een plaatsje voor je is en sturen we je een inschrijfformulier. Wanneer het maximum aan deelnemers definitief bereikt is, schrijven we je eventueel in op de reservelijst.

Op dit moment is het maximum aantal deelnemers bereikt. Alleen inschrijven op de reservelijst is nog mogelijk.

Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

Met collegiale groeten,

De organisatie: Eeuwe Geertsma en Harmen Stremler

Gegevens

Begin:
13 september, 2019
Einde:
21 september, 2019

Organisator

Long Distance Patrol (Eeuwe Geertsma en Harmen Stremler)
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Graubuenden
Graubuenden Zwitserland + Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.