Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Airbornemars 2019

7 september, 2019

Deze herdenkingstocht in het kader van de Slag om Arnhem 1944 vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdag in september in Oosterbeek. De Airborne Wandeltocht is een eerbetoon aan de ruim 1.700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek.

Ook dit jaar biedt de AVRM aan om in een AVRM-detachement deel te nemen aan de Airborne Wandeltocht op zaterdag 7 september 2019.

De AVRM betaalt je inschrijfgeld en je kunt al op vrijdagavond aansluiten voor een gezellige avond samen met de deelnemers aan de AVRM Long Distance Patrol 2019, de volgende ochtend gevolgd door een simpel ontbijt. Je kunt daar ook overnachten.

Voor deelname aan de gezellige avond op vrijdag en ontbijt op zaterdagochtend vragen wij een bijdrage van 10 euro van je.

Kom je vrijdagavond meld je dan op: Camping Aan Veluwe, Sportlaan 1 , 6861 AG Oosterbeek.  (Het campingplaats nummer volgt). Zorg er dan wel voor dat je een tentje, mat (of luchtbed) en slaapzak meeneemt.

Kom je zaterdag? (het parkeren is dan problematisch en duur) Loop dan vanaf je parkeerplaats naar sportpark Hartensteyn. Zorg er voor dat je daar uiterlijk  om 10.00 uur bent en meld je bij de AVRM Detachement(en), noordzijde ring. (De NS heeft die dag een aanbieding. Wellicht is dat een optie).

Op zaterdagmorgen vertrekken wij als detachement naar Sportpark Hartenstein waar we ons gereed maken voor de plechtigheden en het defilé. Daarna gaan we op weg om de 15 km route te lopen (met volle bepakking). We doen een kranslegging op de  Airborne War Cemetery aan de Van Limburg Stirumweg in Oosterbeek.

De verwachting is dat we in de namiddag terug zijn op de camping waarna hier de medaille-uitreiking plaatsvindt. Iedereen gaat daarna zijns weegs. Je mag ook nog een nachtje blijven op kosten van de organisatie…

Alles even op een rij:

  • Kom op in correct gvt met 60 liter rugzak.
  • Geef op het inschrijfformulier aan of je vrijdagavond of zaterdag komt (je mist dan de gezellige avond).
  • Kom je vrijdag vanaf 18.00 uur dan betaal je ter plekke 10 euro per persoon aan de organisatie. Daarvoor krijg je voldoende eten en drinken op vrijdagavond én een ontbijt voor zaterdagochtend. Je kunt op de camping parkeren.
  • Wij zorgen voor je inschrijving.
  • Vul het aanmeldingsformulier (op de AVRM website) helemaal in. Geef op het aanmeldingsformulier ook aan (verplicht) voor de hoeveelste keer  je de Airborne in 2019 loopt.
  • Zorg zelf voor voldoende eten en drinken tijdens de wandeltocht.
  • Aanmelden kan uiterlijk tot en met zaterdag 31 augustus.

Je  kunt je aanmelden voor de Airbornemars 2019 via het aanmeldingformulier:

Aanmeldingsformulier Airbornemars 2019

Gegevens

Datum:
7 september, 2019
Site:
www.airbornewandeltocht.nl

Locatie

Park Hartensteyn Oosterbeek
J.J. Talsmalaan 13
Oosterbeek, Gelderland 6862BZ Nederland
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.