Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ASORL Nachtpatrouille 2021 Luxemburg

29 mei, 2021 - 30 mei, 2021

Tot ons genoegen vernamen wij van onze Luxemburgse ASORL-vrienden dat de ASORL Nachtpatroulle 2021 alsnog doorgang vindt.

De nachtpatrouille zou oorspronkelijk plaatsvinden op zaterdag 25 en zondag 26 januari maar werd afgelast i.v.m de Corona-pandemie.

De ASORL wil dit evenement nu alsnog op kleine schaal organiseren op zaterdag 29 en zondag 30 mei 2021. Er gelden nog wel een aantal regels en voorschriften met betrekking tot het coronavirus. Zo is het aantal deelnemers beperkt tot 80 en gelden er tijdens het verblijf een aantal regels die in acht moeten worden genomen. 

De AVRM heeft besloten van de geboden gelegenheid gebruik te maken en heeft weer een mooi aanbod voor haar leden. Wij willen met maximaal 24 paxen deelnemen. Aangezien de teamgrootte dit jaar 3 of 4 paxen is, betekent dit dat we maximaal 6 tot 8 teams willen afvaardigen.  De AVRM betaalt de deelnamekosten (25 Euro per persoon). Tevens betaalt de AVRM een tegemoetkoming in de reiskosten ten bedrage van 20 Euro per team. (Dit aanbod is alleen geldig als u zich aanmeldt via de AVRM.)

Je voeding kun  je zelf verzorgen maar je kunt ook gebruik maken van het aanbod van de ASORL.  Ter plaatse wordt ook een slaapplaats geregeld waarbij rekening wordt gehouden met de Covid-regels. Je kunt ook al overnachten in de nacht van vrijdag 28 mei op zaterdag 29 mei. Vrijdag moet je dan wel zelf voor je voeding zorgen.

De ASORL  heeft nog wat aanvullende informatie over deelname en over de regels waar je je aan moet houden bij deelname. Verder een handig documentje met geheugensteuntjes.  Deze informatie kun je downloaden via onderstaande links:

Informatie en regels betreffende deelname ASORL nachtpatrouille

Geheugensteuntjes van de ASORL over dingen die je niet mag vergeten

De nachtpatrouille in Luxemburg is een jaarlijks terugkerende militaire nachtelijke prestatietocht met een flink aantal uitdagende opdrachten onderweg. Tijdens de tocht, welke te voet wordt afgelegd, zul je een beroep moeten doen op je kennis van onder andere kaartcoördinatie,  kennis van vervoermiddelen,  munitie,  maar ook van vele andere militaire vaardigheden.

Een goede conditie is zeer wenselijk, je loopt immers in bergachtig  gebied.  De tocht is ongeveer 25 km lang maar in de praktijk kunnen daar nog best een aantal kilometertjes bijkomen. 

Op onderstaande link vind je de covid-regels en voorschriften die ter plaatse van toepassing zijn:

Covid-19 regels- en voorschriften ASORL-nachtpatrouille

De aanmelding voor dit evenement is gesloten.

 

Gegevens

Begin:
29 mei, 2021
Einde:
30 mei, 2021
Site:
https://www.asorl.lu/bilder-gallery/marche-international-a-s-o-r-l/

Organisator

ASORL
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Luxemburg
19, rue de Berdorf
Consdorf, 6213CL Luxemburg
+ Google Maps