Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Fanfare Korps Nationale Reserve op 16 december 2022

16 december, 2022 /6:00 pm - 11:30 pm

De krijgsmacht beschikt over een aantal muziekkorpsen. Een daarvan is de Fanfare van het Korps Nationale Reserve (FKNR). Een fanfare die niet alleen in staat is geweldige muziek te maken maar ook kans ziet een spetterend optreden te verzorgen!

De AVRM heeft de FKNR bereid gevonden een klinkend en swingend concert te verzorgen en dat belooft een spektakel te worden. Kijk maar eens op de site van de fanfare: https://fknr.nl

Wilt u meer dan een enkel muzikaal nootje kraken dan kunt u zich hier laten inspireren door een gevarieerd muzikaal optreden!

Dit optreden zal plaatsvinden op vrijdag 16 december 2022 en plaats van handelen is Zalencentrum Dorhout Mees, Strandgaperweg 30, 8256 PZ Biddinghuizen.

Voor dit concert zijn reservisten van alle krijgsmachtdelen uitgenodigd alsmede personen die affiniteit met reservemilitairen hebben.

Het tenue is avondtenue, dan wel galatenue, dagelijks tenue, burger. (Tenue de ville). In gevechtstenue heeft u geen toegang! Er zijn geen kosten verbonden aan uw bezoek.

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden. De inschrijving sluit op 18 november 2022. U wordt vriendelijk verzocht in te schrijven via onderstaande link:

Inschrijven concert

Klik op onderstaande afbeelding voor de flyer met programma

Gegevens

Datum:
16 december, 2022
Tijd:
6:00 pm - 11:30 pm
Site:
www.avrm.nl

Organisator

AVRM

Locatie

Zalencentrum Dorhout Mees
Zalencentrum Dorhout Mees
Biddinghuizen, Strandgaperweg 30, 8256 PZ
+ Google Maps