Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Korpsdag Korps Nationele Reserve op 30 september 2023

30 september, 2023 /10:00 am

Op zaterdag 30 september 2023 wordt de Korpsdag van het Korps Nationale Reserve weer georganiseerd. Deze Korpsdag wordt deels gehouden op de Oranjekazerne te Schaarsbergen en deels op de Generaal Winkelmankazerne te Harskamp. Ook de leden van de AVRM zijn uitgenodigd om een bezoek te brengen aan dit evenement

In het kader van deze Korpsdag is de Historische Collectie KNR geopend en zullen in de nabijheid van de Historische Collectie KNR Re-enactmentgroepen van de Vrijwillige Landstorm Korpsen actief zijn.

Tijdens de korpsdag wordt er een buspendeldienst ingesteld waarmee bezoekers aan de Historische Collectie KNR een bezoek kunnen  brengen aan de activiteiten op de Oranjekazerne.

Op de Oranjekazerne kan een bezoek worden gebracht aan het wedstrijdparcours van de “Vrijwillige Landstorm Wedstrijd” (VLW). In totaal nemen 18 groepen van 10 personen deel aan deze wedstrijd.

Tevens kan een bezoek worden gebracht aan de Historische Collectie Regiment van Heutz en de Historische Collectie GG&J welke voor deze gelegenheid geopend zullen zijn.

Verder zullen op de Oranjekazerne aanwezig zijn:

-De Re-enactmentgroep Peloton 3-2

-De Historische Collectie Korps Nationale Reserve zal met een verkoopstand waar zaken worden verkocht zoals boeken en militaria.

-Een stand van de Vereniging Veteranen Korps Nationale Reserve.

-Een stand van de Onze Vrijwilligers Vereniging Korps Nationale Reserve.

-Een wervings/ verkoopstand van de AVRM

Op 30 september vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur zijn donateurs en vrienden van de Historische Collectie KNR en leden van de AVRM welkom bij de HC te Harskamp om deze leuke dag mee te maken.

Parkeren kan buiten de kazerne op de parkeerplaats van restaurant “Baan ZULU” of indien deze vol is op de parkeerplaats tegenover gebouw 101 (het voormalige witte wachtgebouw)
De entree is gratis via de poort bij gebouw 101 (schuin tegenover restaurant “Baan Zulu”). Dus niet via de hoofdpoort.

Gegevens

Datum:
30 september, 2023
Tijd:
10:00 am

Locatie

Harskamp
Otterlose weg 5
Harskamp, Nederland 6732BR Nederland
+ Google Maps