Algemene Vereniging van Reserve Militairen (AVRM)

Long Distance Patrol 2013.

Long Distance Patrol 2013.

In navolging op de AVRM Long Distance Patrol 2012 in de Franse Pyreneeën en Andorra, graag je aandacht voor het volgende:

Mits er voldoende deelnemers zich aanmelden, organiseert de AVRM Long Distance Patrol in 2013 een schitterende maar loodzware 7-daagse patrouille in het Noorse Hooggebergte. Deze patrouille zal plaatsvinden in oktober. Wat zeker bekend is, is dat e.e.a. zeer pittig zal worden en de Long Distance Patrol wederom gaat eindigen op een historische plaats…

Om deel te kunnen nemen moet je bereid zijn om 295 euro te betalen, moet je absoluut een teamplayer zijn en bereid zijn om je eigen grenzen te verleggen!
Daarnaast moet je ook bereid zijn om minimaal 9 dagen lang met je eigen 120 liter rugzak te sjouwen.
Je uitdaging begint direct na je (voorlopige) aanmelding! Je bent zelf verantwoordelijk voor de vulling van je rugzak, de zorg voor een goede uitrusting en voor de inkoop van je eten en drinken van de tocht.

Lijkt dit je wat?
Reserveer nu dan alvast een voorlopige plaats in het team voor 2013. Je voorlopige plaats wordt omgezet in een definitieve plaats wanneer de organisatie jou de exacte data en plaats heeft voorgelegd en jij hiermee akkoord gaat. Gelet op de verwachte grote vraag voor deelname zal een selectieprocedure plaatsvinden. Geef daarom in je aanmelding per mail aan wat je ervaringen in lange-afstandsmarsen (met bepakking van cica 27 kilo zijn, of op welke wijze je denkt je te gaan voorbereiden

Meld je aan bij e.a.geertsma@gmail.com Je krijgt dan een ontvangstbevestiging, de voorwaarden voor deelname en een uitnodiging voor een informatieavond in februari 2013.

Met collegiale groeten namens het gehele AVRM Long Distance Patrol team, Kpl1 Eeuwe Geertsma

Contactpersoon AVRM

Sm (R) R.J. Sevenhuizen | Alg. bestuurslid/activiteiten
E: activiteiten@avrm-noord-oost.nl | T: +316 130 58 526
Lepelaar 17 | 7943 SJ Meppel | Nederland
Contactpersoon AVRM LDP (Long Distance Patrol)
Kpl 1 (R) E.A. Geertsma
E: e.a.geertsma@gmail.com | T: +316 150 35 860
Waterlelie 27 | 9307 AN Drachten | Nederland
Wil je op de hoogte blijf van de Long Distance Patrol kijk dan ook eens op de pagina voor de laatste nieuws: