Algemene Vereniging van Reserve Militairen (AVRM)

Gelukkige en Gezond 2014

New-Year-2014-Desktop-Free-De AVRM wil een iedereen gelukkige en gezond nieuwjaar toe wensen. We zien je graag weer in 2014 online of bijeen van de activiteiten de eerste is alweer snel de nieuwjaars receptie op 10 januari voor meer info zie de AVRM activiteiten agenda hier kan je ook ander activiteiten vinden van de AVRM en andere militairen activiteiten in binnen en buitenland.

Het staande jubileumlogoNa de viering van de Marine 525 jaar en de luchtmacht 100 jaar is het dit jaar de beurt aan de landmacht en de marechaussee met het bestaan van 200 jaar. Ook de AVRM zal hier net zo als afgelopen jaar aandacht aangeven op de website.

Since 2 weken is de nieuwe website van de AVRM in de lucht. In de achtergrond worden er nog een hoop veranderd in het begin van 2014 zichtbaar moet worden op de site zodat wij jullie nog beter van dienst kunnen zijn in de toekomst.

Ben jij die reservist, veteraan en/of lid die het leuk vind om artikelen te schrijven? Op de AVRM website is er ruimte voor jou! Als het leuke vind om jou kennis of ervaring te delen met de rest dan kan, je krijg een login account waarmee je het artikel op de site kan plaatsen. Heb jij daar interesse in mail dan je gegevens naar info@avrm.nl onder vermelding “auteur website”.

In 2014 gaan kom de “oude doos” ook weer terug op de website. Hier kunnen foto’s terug gevonden worden van alle krijgsmacht delen van nu tot vroeger. Ook jou foto kan in de oude doos geplaatst worden door de foto het liefst met een begeleiden tekst te sturen naar oude-doos@avrm.nl.

Rest ons nog te zeggen, een iedereen veilig oud jaar en goede en gezond 2014!