Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ASORL Nachtpatrouille 2020 Luxemburg

25 januari, 2020 - 26 januari, 2020

De AVRM heeft ook dit jaar een prachtig aanbod voor haar leden. De eerste 10 teams van 3 Paxen die zich aanmelden mogen op kosten van de AVRM deelnemen aan de ASORL Nachtpatrouille 2020 te Consdorf in Luxemburg.  (De reguliere inschrijfkosten zijn 50 euro per team). Als klap op de vuurpijl krijgt elk team ook 15 euro van de reiskosten vergoed.

Je voeding kun  je zelf te verzorgen maar je kunt ook gebruik maken van het aanbod van de ASORL. Vanaf vrijdag wordt er ter plaatse voeding aangeboden. Vrijdagavond goulash met pasta voor 10 Euro. Zaterdag ontbijt voor 5 Euro, lunch voor 10 Euro en diner voor 10 Euro. Zondag ontbijt voor 3 euro. De deelnemers krijgen ook een marsrantsoen mee. Dit marsrantsoen is inbegrepen bij de inschrijving

Ter plaatse wordt ook een slaapplaats geregeld, meestal gezamenlijk in een sporthal. Zorg zelf voor je slaapmat, slaapzak en toiletartikelen.

De nachtpatrouille in Luxemburg is een jaarlijks terugkerende militaire nachtelijke prestatietocht met een flink aantal uitdagende opdrachten onderweg. Tijdens de tocht, welke te voet wordt afgelegd, zul je een beroep moeten doen op je kennis van onder andere kaartcoördinatie,  kennis van vervoermiddelen,  munitie,  maar ook van vele andere militaire vaardigheden.

Een goede conditie is zeer wenselijk, je loopt immers in bergachtig  gebied.  De tocht is ongeveer 18 km lang maar in de praktijk kunnen daar nog best een aantal kilometertjes bijkomen. Omdat het midden in de winter is zul je rekening moeten houden met winterse omstandigheden.

 

Je kunt je aanmelden via de onderstaande link naar het aanmeldingsformulier:

Aanmeldingsformulier ASORL Nachtpatrouille 2020 Luxemburg

Gegevens

Begin:
25 januari, 2020
Einde:
26 januari, 2020
Website:
https://www.asorl.lu/bilder-gallery/marche-international-a-s-o-r-l/

Organisator

ASORL
Website:
www.asorl.lu

Locatie

Luxemburg
19, rue de Berdorf
Consdorf, 6213CL Luxemburg
+ Google Maps