Activiteiten Agenda

Mocht het zijn dat er een activiteit niet op de lijst staat of u wil een activiteit toevoegen aan de lijst.
Stuur dan een mail naar activiteiten@avrm.nl

jan
25
do
VOORLICHTING RESERVISTEN KONINKLIJKE MARINE @ Marinekazerne Amsterdam
jan 25 @ 19:30 – 21:30

Wil je meer weten over een functie als deeltijd militair bij de Koninklijke Marine? Als jij eerder militair was bij de Koninklijke Marine of een relevante maritieme opleiding gevolgd hebt zijn er mogelijkheden voor je. Wij vertellen je tijdens deze voorlichtingsavond alles over jouw mogelijkheden als reservist bij de Koninklijke Marine.

Tijdens deze bijeenkomst beantwoorden we je vragen. Aan het eind van de avond kun je beslissen of je een functie als reservist bij de Koninklijke Marine wilt. En je weet voor welke functie je moet solliciteren. Word jij Reservist Militaire Taken, Reservist Specifieke Deskundigheid of Reservist Bureau Maritieme Zaken?

Deelname aan deze bijeenkomst is een voorwaarde om te kunnen solliciteren. Dit geldt niet voor actief dienenden. Actief dienende CZSK militairen zijn van harte welkom zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken om Reservist te worden wanneer zij de dienst verlaten.

Let op! Om toegang te krijgen tot deze voor voorlichting is het invoeren van je dienstgegevens of relevante maritieme opleiding in je account op mijn.werkenbijdefensie.nl verplicht. Je vult deze gegevens in onder mijn gegevens, militaire geschiedenis/opleiding.