Gratis app voor veteranen, Unit Victor

Gratis app voor veteranen, Unit Victor Wil jij contact houden met je oud-collega’s en op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt in de veteranenwereld? Dat kan met de gratis app speciaal voor veteranen, Unit Victor.
In Unit Victor kun je oud-collega’s zoeken op missie, jaartal, (bij)naam en krijgsmachtonderdeel. Naast contact houden met kameraden vind je in de app ook nieuws rondom veteranen en Defensie, een evenementenkalender met evenementen en bijeenkomsten in Nederland, en een overzicht van relevante organisaties en contactgegevens voor ondersteuning. Naast contact houden en leuk nieuws kun je ook voor een ander klaarstaan indien dat nodig is.
Unit Victor is alleen toegankelijk voor veteranen met gebruik van je registratienummer. Download de app gratis via de iTunes App Store of de Google Play Store: https://unitvictor.app/app. De app wordt constant doorontwikkeld en we voegen regelmatig nieuwe functionaliteiten toe. We horen het graag indien je vragen, suggesties of feedback hebt via support@noworriescompany.com.
Wie zijn wij No Worries Company is opgericht door veteraan Hans Nagtegaal. Na 10 jaar beroepsmilitair te zijn geweest, moest hij wennen aan de overgang van militair naar burger en miste hij het dagelijkse contact met de mensen waarbij hij aan één woord genoeg had. Met Unit Victor willen wij ervoor zorgen dat de verbondenheid tussen veteranen ook na diensttijd blijft bestaan, gemakkelijk vanaf de telefoon die altijd in je zak zit.

Wil je meer weten over no worries company en de Unit Victor app dan kun je ook kijken op:

no worries company

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *