Battlefield Tour 2020 naar Duitsland (AVRM-Zuid)

Op 25, 26 en 27 mei 2020 organiseert de regio AVRM-Zuid een Battle Field Tour naar Duitsland. Hierbij wordt een bezoek gebracht aan Neurenberg. We bezoeken onder meer de plaats waar Hitler zijn toespraken hield en waar de spectaculaire demonstraties van het “nieuwe” Duitse leger (de Wehrmacht en S.S) plaatsvonden. Tevens brengen we een bezoek aan het gerechtsgebouw in Neurenberg waar Duitse oorlogsmisdadigers werden veroordeeld.
Op de reis naar ons hoofddoel bezoeken wij het Duits luchtvaartmuseum in Hermeskeil. Dit ligt in het Saarland. We vinden hier een enorme verzameling civiele en militaire vliegtuigen en alle techniek eromheen.

Meer informatie over deelname aan de Airbornemars 2020 naar Duitsland georganiseerd door AVRM-Zuid kunt u vinden op de:

Evenementenkalender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *